Η ΠΡΟΤΕΚΤΑ Α.Ε. αποτελεί το πληρέστερο κέντρο διανομής προϊόντων διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών και παρασίτων υγειονομικής σημασίας στην Ελλάδα.

Με γνώμονα την προσφορά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και την παροχή αποτελεσματικών και εξιδεικευμένων λύσεων σε όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τη Δημόσια Υγεία, η ΠΡΟΤΕΚΤΑ Α.Ε. συνεργάζεται με τους εγκυρότερους Διεθνείς Οργανισμούς διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών, τις μεγαλύτερες χημικές εταιρίες, τις αρμόδιες Ελληνικές υπηρεσίες καθώς και με Πανεπιστήμια.

Η εταιρία συγκεντρώνει τα περισσότερα από τα εγκεκριμένα εντομοκτόνα, τρωκτικοκτόνα, βιολογικά προϊόντα ολοκληρωμένης καταπολέμησης, απωθητικά, ηλεκτρικές συσκευές παγίδευσης/απώθησης, απολυμαντικά, είδη ατομικής προστασίας, ψεκαστήρες/ εκνεφωτήρες και γενικά όλα τα εφόδια που απαιτούνται για τη σωστή διαχείριση υγιεινής του χώρου και του περιβάλλοντος.

Σε ένα κλάδο που εξελίσσεται και απαιτεί υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης, οι ικανότητες των ανθρώπων μας αποτελούν κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Με 10 άρτια καταρτισμένους επιστήμονες γεωπόνους, η ΠΡΟΤΕΚΤΑ Α.Ε. θεωρείται σημείο αναφοράς σε ότι έχει σχέση με τεχνογνωσία, νομοθεσία και προϊόντα για τη σωστή αντιμετώπιση προβλημάτων Δημόσιας Υγείας στην Ελλάδα.  Παρέχει κάθε πληροφορία για την επιλογή της κατάλληλης μεθόδου διαχείρισης προβλημάτων από επιβλαβείς και επικίνδυνους για τη δημόσια υγεία οργανισμούς, την ορθολογική χρήση των φαρμάκων και την εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης υγιεινής και ασφάλειας σε χώρους τροφίμων (HACCP).

Τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με την ηγετική θέση που κατέχει στην Ελλάδα, η εταιρία έχει ξεκινήσει σημαντική δραστηριότητα και σε άλλες γειτονικές χώρες.

Μιχάλης Λεκκός

Τηλ. 2108542220

Email: mlekkos@protecta-health.gr